Herkese Merhaba,
Önümüzdeki Pazar günü, 25 Mayıs'ta, Aralık ayında duyurduğumuz tüm Kule İyileştirmelerinin geleceğini duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz! Kule Savaş Becerisi (KSB), Harold'ın Dükkanı, Sonsuzluğun İzi Kadim Mucizesi ve Aşama Faydaları! Hatırlatma olarak, bilgilerin çoğunu içeren bir blog yazısı hazırlamıştık ve çok sayıda konu ele alındığı için tekrar okumanızı öneririz! (Dil İngilizcedir.)
Hatırlanması gereken en önemli noktaların özeti şu şekildedir: Kule Kadim Mucizesi - Sonsuzluğun İzi
Geri bildirimlerinizi bize bu başlık altında bildirmekten çekinmeyin.
Sevgilerimizle,
Elvenar Ekibiniz
Önümüzdeki Pazar günü, 25 Mayıs'ta, Aralık ayında duyurduğumuz tüm Kule İyileştirmelerinin geleceğini duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz! Kule Savaş Becerisi (KSB), Harold'ın Dükkanı, Sonsuzluğun İzi Kadim Mucizesi ve Aşama Faydaları! Hatırlatma olarak, bilgilerin çoğunu içeren bir blog yazısı hazırlamıştık ve çok sayıda konu ele alındığı için tekrar okumanızı öneririz! (Dil İngilizcedir.)
Hatırlanması gereken en önemli noktaların özeti şu şekildedir: Kule Kadim Mucizesi - Sonsuzluğun İzi
- 35 yükseltme seviyesi boyunca size 7 ekstra genişleme sağlar,
- Kule Faydaları Gücü, her Kule Aşamasının başında seçtiğiniz avantajları artırır,
- Yükseltmeler için Baş Düşman Savaşlarında kazanılabilen Ruh Küreleri'ne ihtiyaç duyar,
- Şehrinizin dış eteklerine yerleştirilir ve hiç yer kaplamaz!
- 5 Birim Hasarı Artırma,
- 1 Gizem Sandık için şans artırma,
- 1 Büyülü Baiyer Süre Azaltımı,
- 4 Müzakereciler için Kaynakların İadesi.
- Her aşamanın başlangıcında 3 rastgele avantajdan 1'ini seçebilirsiniz.
- KSB haftalık olarak güncellenir ve DÇ de haftalık olarak sıfırlanır,
- Her oyuncu performansa göre ayarlanan 800 KSB puanıyla başlar. Daha yüksek bir KSB daha yüksek zorluk anlamına gelir, ancak aynı zamanda daha fazla Işıldayan Taş kazanılır,
- Karşılaşmaları diplomatik olarak çözmek Diplomasi Çizginizi artırır. Diplomatik yaklaşımınız başarısız olursa veya 2. turdan sonra pes ederseniz, seri sıfırlanır. Ödül 4'lük bir serinin ötesine geçmez,
- Bir savaşı kazanmak veya kaybetmek seriyi bozmaz.
- Kule'nin tüm süresi boyunca kullanılabilir ve Kaynaklar, Büyüler, Lütuflar, Çağırımlar ve Sihirler gibi çok çeşitli değerli nesneler sunar.
- Bunları savaşlar ve diplomasi yoluyla kazanılan Işıldayan Taşlar kullanarak edinebilirsiniz. Dükkanda belirli kaynakları takas ederseniz, ekstra Işıldayan Taş elde edebilirsiniz.
- Mağazada sunulan teklifler sınırlı stokta olup her 6 haftada bir güncellenecektir.
Geri bildirimlerinizi bize bu başlık altında bildirmekten çekinmeyin.
Sevgilerimizle,
Elvenar Ekibiniz