Herkese Merhaba,
8 Nisan Salı - 14 Nisan Pazartesi günleri arasında sizleri 7 günlüğüne aşağıdaki yarışma sorumuza cevap vermeye davet ediyoruz:
Soru: Elvenar'da olmayan ama genel fantezi dünyasında ve mitolojide mevcut olan bir ırkı Elvenar'a davet edebilseydiniz, bu hangi ırk olurdu?
Kurallarımız çok basit:
İlk 3 oyuncuya aşağıdaki ödüller verilecektir:
1.lik Ödülü:
1x Gravity Inn (Oyuncu'nun hesabına daha önce eklendiyse bu ödül tekrar verilemez.)
1x Evcil Hayvan Yemi
1x Plan
3x Birleştirme Katalizörü
1x 5sa. Süre Kısaltım Lütfu
300 Elmas
2.lik Ödülü:
1x Plan
3x 1sa. Süre Kısaltım Lütfu
2x Birleştirme Katalizörü
250 Elmas
3.lük Ödülü:
1x 2sa. Süre Kısaltım Lütfu
250 Elmas
Bol şans!
Sevgilerimizle,
Elvenar Ekibi
8 Nisan Salı - 14 Nisan Pazartesi günleri arasında sizleri 7 günlüğüne aşağıdaki yarışma sorumuza cevap vermeye davet ediyoruz:
Soru: Elvenar'da olmayan ama genel fantezi dünyasında ve mitolojide mevcut olan bir ırkı Elvenar'a davet edebilseydiniz, bu hangi ırk olurdu?
Kurallarımız çok basit:
- Yarışma 14 Nisan Pazartesi 23:59'da sonlanacak ve o zaman kadar gönderilen içerik kabul edilecek.
- Kazananlar çark çevirme uygulaması ile rastgele seçilecek ve 15-18 Nisan arasında açıklanıp ödülleri verilecek.
- Her oyuncu bir gönderi ile katılabilir. Yarışma ile ilgisi olmayan içeriklerin yer aldığı gönderiler yok sayılacak.
İlk 3 oyuncuya aşağıdaki ödüller verilecektir:
1.lik Ödülü:
1x Gravity Inn (Oyuncu'nun hesabına daha önce eklendiyse bu ödül tekrar verilemez.)
1x Evcil Hayvan Yemi
1x Plan
3x Birleştirme Katalizörü
1x 5sa. Süre Kısaltım Lütfu
300 Elmas
2.lik Ödülü:
1x Plan
3x 1sa. Süre Kısaltım Lütfu
2x Birleştirme Katalizörü
250 Elmas
3.lük Ödülü:
1x 2sa. Süre Kısaltım Lütfu