• Merhaba Yabancı! Forumda yeni misin?

Forumdaki aktif tartışmalara ve düzenlenen etkinliklere katılabilmen hatta kendi konularını oluşturabilmen için bir forum hesabına ihtiyacın var. BURADAN KAYIT OL!

Bitti Forum Oyunu: Misafir Irk

Durum
Konu yanıtlara kapalı.

Reiatsu

Forum Mod
Elvenar Ekibi
Herkese Merhaba,

8 Nisan Salı - 14 Nisan Pazartesi günleri arasında sizleri 7 günlüğüne aşağıdaki yarışma sorumuza cevap vermeye davet ediyoruz:

Soru: Elvenar'da olmayan ama genel fantezi dünyasında ve mitolojide mevcut olan bir ırkı Elvenar'a davet edebilseydiniz, bu hangi ırk olurdu?

Kurallarımız çok basit:
  • Yarışma 14 Nisan Pazartesi 23:59'da sonlanacak ve o zaman kadar gönderilen içerik kabul edilecek.
  • Kazananlar çark çevirme uygulaması ile rastgele seçilecek ve 15-18 Nisan arasında açıklanıp ödülleri verilecek.
  • Her oyuncu bir gönderi ile katılabilir. Yarışma ile ilgisi olmayan içeriklerin yer aldığı gönderiler yok sayılacak.

İlk 3 oyuncuya aşağıdaki ödüller verilecektir:

1.lik Ödülü:
1x Gravity Inn (Oyuncu'nun hesabına daha önce eklendiyse bu ödül tekrar verilemez.)
1x Evcil Hayvan Yemi
1x Plan
3x Birleştirme Katalizörü
1x 5sa. Süre Kısaltım Lütfu
300 Elmas

2.lik Ödülü:
1x Plan
3x 1sa. Süre Kısaltım Lütfu
2x Birleştirme Katalizörü
250 Elmas

3.lük Ödülü:
1x 2sa. Süre Kısaltım Lütfu
250 Elmas

Bol şans!

Sevgilerimizle,
Elvenar Ekibi

oracleofelves

Özel Üye
kaotik ırklar getirilebilir değişik olarak undead, skeleton, lich, zombie, dullahan,

centaur olabilir.
lore önemli çünkü

Reiatsu

Forum Mod
Elvenar Ekibi
Sevgili Oyuncular, yarışmamız bitmiştir, kazananlar 15-18 Nisan arasında bu gönderinin altında yayınlanacaktır. Katılımınız için teşekkür ederiz. ❤️

Reiatsu

Forum Mod
Elvenar Ekibi
Katılan herkese teşekkür ediyoruz. "Sevgili Oyuncular, kazanan oyuncularımız ilk 3 olarak aşağıdadır:
1.Fascinating
2.oracleofelves
3.Aerwyna
Ödüller 16-18 Nisan arasında verilecektir." Katılan tüm oyuncularımıza teşekkür ediyoruz, diğer oyunlarda şansınızı denemek üzere!"

Durum
Konu yanıtlara kapalı.