• Merhaba Yabancı! Forumda yeni misin?

Forumdaki aktif tartışmalara ve düzenlenen etkinliklere katılabilmen hatta kendi konularını oluşturabilmen için bir forum hesabına ihtiyacın var. BURADAN KAYIT OL!

Güncelleme Sürüm 1.241

Durum
Konu yanıtlara kapalı.

Reiatsu

Forum Mod
Elvenar Ekibi
Sevgili İnsanlar ve Elfler,

27 Ağustos Perşembe günü v1.241 güncellememizin gerçekleşmesi bekleniyor. Mobil güncellemesi de aynı hafta olacaktır.

• Yükseltme Modu - Süresi dolmuş yapılar artık gri renkte gösteriliyor. 19. Devrede olduğu gibi, süresi dolmuş bir yapının hala yükseltilmesi gerekiyorsa, gri renkte kalır ancak yeşil bir parıltı ve yükseltme oku ile işaretlenir, böylece onu hala bulabilirsiniz.
  • Rastgele Üretimler - Rastgele üretim içeren yapılarda artık her olası sonucun şansı bir ipucu metninde gösteriliyor.
  • Mesaj Düzeni - Geri bildirimleriniz doğrultusunda, mesaj düzenini (gönderen / başlık / mesaj) önceki sürüme geri döndürdük.
  • [Tarayıcı] Kadim Mucizeler - Bir Kadim Mucize araştırma işlemini tamamladığında, tıpkı mobil cihazlarda olduğu gibi bir sonrakini seçmeniz istenir.
  • [Mobil] Üretim Sırası - Bu oyun ayarı artık mobil cihazlarda da mevcut ve tek bir dokunuşla her türlü birim ve büyü üretimini başlatmanıza olanak tanıyor. Askeri üretim yapıları, Büyü Akademisi ve yerleşim yeri üretim yapıları için geçerlidir.
  • Yapı Değiştirme - Eğitici Görevler sırasında, normalde kullanılabilir olmaması gereken yapı değiştirme seçeneğinin tetiklenebilmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
  • Ses - Müziğin döngü yapmaması ve sonunda tamamen durması sorunu düzeltildi.
  • Yoldaşlık Maceraları - Çok miktarda sikke aldıktan sonra sikke toplamının negatif sayı olarak gösterilmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
  • Çeşitli küçük kullanıcı arayüzü görüntüleme ve metin sorunları giderildi.
Değişikliklerle ilgili geri bildirimlerinizi BU BAĞLANTIYA bırakarak bize iletmekten çekinmeyin.

Yardımınız ve desteğiniz için teşekkürler!

Sevgilerlerimizle,
Elvenar Ekibi

Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Geri