• Merhaba Yabancı! Forumda yeni misin?

Forumdaki aktif tartışmalara ve düzenlenen etkinliklere katılabilmen hatta kendi konularını oluşturabilmen için bir forum hesabına ihtiyacın var. BURADAN KAYIT OL!

Güncelleme Sürüm Notları v1.225

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jirachi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Konu yanıtlara kapalı.

Jirachi

Forum Mod
Elvenar Ekibi
Sevgili İnsanlar ve Elfler,

4 Eylül günü v1.225 güncellememizin gerçekleşmesi bekleniyor. Mobil güncellemesi de aynı hafta olacaktır.

Geliştirmeler
  • Daha akıcı bir deneyim için tarayıcı sürümüne 60 FPS seçeneği eklendi. Bu seçeneği etkinleştirmek için Seçenekler > Gelişmiş Ayarlar > Grafikler bölümüne gidin.
Hata Düzeltmeleri
  • Bir Yoldaşlık üyesinin Kadim Mucizesine Kadim Bilgi ile katkıda bulunulduğunda, bazen gecikmeler yaşanıyordu. Bu sorun düzeltildi.
  • Sonsuzluk Kulesi'nde diplomatik yaklaşım kullanmak bazen görüntüleme sorunlarına neden oluyordu ve Işıldayan Taşların kazanç değeri yanlıştı. Bu sorun düzeltildi.
  • Bazı süreli yapılarda nüfus görüntülenemiyordu ve artık amaçlandığı gibi çalışıyor.
  • Ustalık teknolojisinin kilidini açmak, bazen yeniden yükleme yapılmadan Birleştirme Katalizörlerinin üretimini engelliyordu ve bu artık olmuyor.
  • Bazı küçük görüntüleme ve çeviri sorunları düzeltildi.
Bazı Etkinlik Yapıları ve Mistik Cisimlerde dengeleme ayarlamaları
1.
2020 ve daha eski Etkinlik Yapıları:

Etkinlik Yapı değişimleri:
  • Pozitif:
    • - Ticaret Noktası - biraz daha Kültür
    • - Fırtına Anka Kuşu - tüm istatistikler yükseldi
    • - Kutup Ayısı - tüm istatistikler yükseldi
    • - Stonehenge - tüm istatistikler yükseldi
    • - Sevgililer Platformu - tüm istatistikler yükseldi
    • - Robotlar Platformu - daha fazla Kültür
    • - Sakız Ağacı - daha fazla Kültür ve daha yüksek Üretim
    • - Aytaşı Kapısı - daha fazla Kültür ve daha yüksek üretim (daha yüksek devrelerde)
  • 22. Devreye kadar Negatif, ardından iyileşme
    • - Liman Pazarı - daha az Erzak
    • - Yemek Standı - daha az Sikke
    • - Ana Rıhtım - daha az Standart Mallar
    • - Onarım Rıhtımı - daha az Standart Mallar
    • - Ticaret Rıhtımı - daha az Standart Mallar
  • Enflasyon olmadan üretilen kaynaklar (Bilgi Puanları, Büyüler, Ustalık Kaynakları) ve Etkiler (ör. "%50 daha fazla sağlık") değişmeden kalır.

2. Yaklaşan 24. Devre için hazırlıklara başlarken, Etkinlik Yapılarımızın devre bazlı üretim değerlerini gözden geçirdik ve Devre 19-23 için birim üretimini ayarlamaya karar verdik. 19-23. devrelerde birim üreten bir Etkinlik Yapınız varsa, üretimi aşağıdaki şekilde artacaktır:

Devre başına birim üretim artışı:
  • devre 19: %0-2 (bazı yapılar yuvarlama nedeniyle değişmeden kalır)
  • devre 20: %3–6
  • devre 21: %3–6
  • devre 22: %9–15
  • devre 23: %30–35
    Bu yapıların yalnızca devre 19–23 versiyonları etkilenir.
3. Mistik Cisimler (MC)
  • Oyuncuların birden fazla sahip olduğu ve çok fazla kullanılmayan/kullanışlı olmayan eski etkinlik yapılar kaldırılmıştır.
  • Evcil Hayvan Yemi, Birleştirme Katalizörü ve Bir Yudum Berraklık gibi değerli tüketim malzemeleri eklenmiştir.
  • Bazı Mistik Cisimler artık Korkusuzun Büyü Kitabı (savaş süreli yapılar) veya Cömert Konuklar Büyüsü verebilir.

Geri bildirimlerinizi bize bu başlık altında bildirmekten çekinmeyin:

Sürüm Notları v1.225 Yorumları

Sevgilerimizle,
Elvenar Ekibiniz

Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Geri