• Merhaba Yabancı! Forumda yeni misin?

Forumdaki aktif tartışmalara ve düzenlenen etkinliklere katılabilmen hatta kendi konularını oluşturabilmen için bir forum hesabına ihtiyacın var. BURADAN KAYIT OL!

Güncelleme Sürüm Notları v1.230

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Reiatsu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Konu yanıtlara kapalı.

Reiatsu

Forum Mod
Elvenar Ekibi
Sevgili İnsanlar ve Elfler,

9 Aralık Salı günü v1.230 güncellememizin gerçekleşmesi bekleniyor. Mobil güncellemesi de aynı hafta olacaktır.

Hata Düzeltmeleri
  • Bazı Süreli Yapılar bazen bağlı olmadan da bonuslar veriyordu ve artık amaçlandıkları gibi çalışıyorlar.
  • Bazı oyuncular için Kule'nin veya Etkiler penceresinin ara sıra görüntülenmemesi sorunu düzeltildi.
  • Kadim Mucize'nin etkilerinin yalnızca bir yapı taşındığında görünmesine neden olan nadir bir sorun düzeltildi.
  • Bazı tutarsızlıklar ve araç ipucu görüntüleme sorunları giderildi.
Diğer
Bazı Set Yapılarının "Set Üretim Bonusları"nda ayarlamalar yaptık ve Güzel Mahallenin Deniz Feneri'nden gelen Kadim Mucize Etkisi "Büyülenmiş Bağış Bonusu"nu %25 oranında artırdık.

Daha önce, "Büyülenmiş Bağış Bonusu" hatalı bir şekilde bir Artış gibi davranıyordu (sadece temel üretime değil, temel üretim ve Set Üretim Bonuslarının toplamına uygulanıyordu) ve bu da Set Yapılarının amaçlanandan daha fazla kaynak üretmesine neden oluyordu, bu nedenle Set Olmayan Yapılarla daha iyi bir denge sağlamak için yeniden kalibre ettik.

Bu zayıflatmayı telafi etmek için Kadim Mucize etkisinin gücünü %25 artırdık ve etkilenen Set Üretim Bonuslarını artırdık. Bu değişiklikler, büyülenmemiş oldukları sürece (veya KM'niz yoksa), bazı Set Yapılarının eskisinden daha fazla üretim yapacağı anlamına geliyor. Ancak büyülenmişken, KM'niz varsa, bu Set Yapıları KM seviyesine bağlı olarak eskisinden daha az üretim yapabilir.

Geri bildirimlerinizi bize bu başlık altında bildirmekten çekinmeyin.

Sevgilerimizle,
Elvenar Ekibiniz

Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Geri