• Merhaba Yabancı! Forumda yeni misin?

Forumdaki aktif tartışmalara ve düzenlenen etkinliklere katılabilmen hatta kendi konularını oluşturabilmen için bir forum hesabına ihtiyacın var. BURADAN KAYIT OL!

Güncelleme Sürüm Notları v1.234

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Reiatsu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Konu yanıtlara kapalı.

Reiatsu

Forum Mod
Elvenar Ekibi
Sevgili İnsanlar ve Elfler,

31 Mart Salı günü v1.234 güncellememizin gerçekleşmesi bekleniyor. Mobil güncellemesi de aynı hafta olacaktır.

İyileştirmeler
  • Geliştirme sekmesi: Farklı bir devreden teknoloji gerektiren yapılar, artık ilerlemenin henüz mümkün olmadığı durumlarda Araştırma Ağacına yönlendirmek yerine, bu gereksinimi doğrudan gösterecek.
  • Hayat Kalitesi: Kadim Mucize menüsü artık Mucizeleri şu sırayla aşamalarına göre sıralıyor: Favoriler, Kule KM, Maksimum seviyeye ulaşmamış, Kilitli, Maksimum seviyeye ulaşmış. Bu düzenleme, aşağı kaydırma ihtiyacını azaltır ve maksimum seviyeye ulaşmış Mucizelerin göz önünde engel teşkil etmesini önler.
  • Mobil: Bonus üretim ödülü simgeleri artık ek ayrıntılar içeren araç ipuçları barındırıyor.
  • Savaşlar: Savaşa 5'ten az bölük göndermek, artık birim kayıplarının artan riskine dair bir uyarı penceresini tetikliyor.
  • Süre Lütufları: 40 sa. Süre Lütufları artık 40 sa. (1g 16 sa. yerine) olarak gösteriliyor; bu sayede kalan inşaat veya üretim süresiyle eşleştiğinde tanımlanması daha kolay oluyor.

Bazı hatalar düzeltildi
  • Koruyucu Korusu: Zaman zaman yapım aşamasında gibi görünmesine neden olan görsel bir sorun düzeltildi.
  • Koruyucu Korusu yerleşimi: Koruyucu Korusu'nun, kendisini kullanılamaz hale getirebilecek şekilde şehrin içine taşınması durumları engellendi.
  • Kaynak toplama: Yeterli kapasite bulunmasına rağmen görüntülenebilen hatalı "yetersiz depolama" bildirim sorunu çözüldü.
  • Yapı bonusları: Süresi dolmakta olan bir yapı bonusu (örneğin Ork, Mana) ile İnşaatçı Bonusu'nun eş zamanlı olarak aktif olduğu durumlarda, üretim önizlemelerinin, fiilen toplanan miktardan daha yüksek bir değer gösterebildiği tutarsızlık giderildi.
  • Dönme Dolap: Kalan yapı ömründen daha uzun süren üretimlerin beklendiği şekilde başlayabilmesi için üretim işleme mekanizması düzenlendi, üretim yalnızca yapının süresi dolduğunda iptal edilir.
  • Çeşitli küçük kullanıcı arayüzü görüntüleme ve metin sorunları giderildi.
Geri bildirimlerinizi bize bu başlık altında bildirmekten çekinmeyin.

Sevgilerimizle,
Elvenar Ekibiniz

Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Geri