Sevgili İnsanlar ve Elfler,
23 Nisan Perşembe günü v1.235 güncellememizin gerçekleşmesi bekleniyor. Mobil güncellemesi de aynı hafta olacaktır.
İyileştirmeler
Bazı hatalar düzeltildi
Sevgilerimizle,
Elvenar Ekibiniz
23 Nisan Perşembe günü v1.235 güncellememizin gerçekleşmesi bekleniyor. Mobil güncellemesi de aynı hafta olacaktır.
İyileştirmeler
- Yaklaşan bir Yoldaşlık Macerası için oyun içi giriş noktası artık etkinlik başlamadan 48 saat yerine 96 saat (4 gün) önce görünür hale geliyor.
- Büyülenmiş yapılar, yakın zamanda tanıtılan Geliştirme Modu içindeki Düz Mod'da artık bir büyüleme simgesi gösteriyor.
- Envanterdeki her yapı artık küçük bir devre simgesi içeriyor, bu da yapının hangi devreye ait olduğunu belirlemeyi kolaylaştırıyor.
- (Mobil) Üretim ilerleme çubuğunun sonundaki yeni bir ipucu kutusu artık oyuncuları Konserve Ürün çürümesi hakkında bilgilendiriyor.
Bazı hatalar düzeltildi
- Kadim Mucizeler: Başka bir oyuncunun Kadim Mucizesine katkıda bulunulduğunda oyuncuların ödül sandığını alamadığı nadir bir sorun düzeltildi.
- Kışla: Birim koleksiyonu açılır penceresinin aslında üretilenden daha fazla birim gösterebildiği bir sorun düzeltildi.
- Sonsuzluk Kulesi: Sonsuzluk Kulesi'ni tamamlamanın bazı durumlarda 100 Elmas tamamlama ödülünü vermemesi sorunu düzeltildi.
- Devre 24'teki Amuni mücevher yapısının hatalı şekilde Devre 22 malları üretmesi düzeltildi. Artık doğru (amaçlanan) mal kademesini (Devre 23) üretiyor.
- Çeşitli küçük kullanıcı arayüzü gösterimi ve yazı sorunları düzeltildi.
Sevgilerimizle,
Elvenar Ekibiniz