Sonbahar Burçları - 18 Eylül'de başlıyor!
Efsanevi Ejderha Salyangozu Shellux, binlerce yıllık uykusundan uyanırken Elvenar'ın üzerindeki göksel akıntılar parıldıyor! Bu muhteşem kozmik koruyucu, sonbaharda ortaya çıkarak zamanın sırlarını ve beklenmedik bilgeliği getiriyor.
Diyarın dört bir yanında, olağanüstü olayların fısıltıları yayılıyor: yıldız ışıklarıyla çıtırdayan uhrevi geçitler, enerjiyle titreşen kristal sular ve cesurları sınamak için beliren hayalet savaşçılar. Arayıcılar cesaret ve bilgeliği zorlayan sınavlara hazırlanırken Shellux'un varlığına karşılık veriyor.
Parıldayan Hayaletlerin Dinlenme Yeri'nden, hayaletsi koruyucular unutulmuş bilgilere dair ipuçları sunarken, büyülü Peri Şelalesi sıvı yıldız ışığıyla çağlıyor. Gizemli Kozmik Zaman Bekçisi, her göksel hizalanmayla daha da karmaşıklaşıyor.
Kozmik denemeler hem güç hem de sabır gerektirir; kadim ruhların önünde değerli olduğunuzu kanıtlarken, ruhani zorlukların üstesinden gelmek, hızlı hareket etmeyi düşünceli bir stratejiyle dengelemeyi gerektirir.
Ve sonra Shellux'un kendisi var - aceleci olmayan doğası, layık gördüğü kişilerin eğitimini bir şekilde hızlandıran paradoksal bir yaratık. "Bu kozmik salyangoz sabrı öğretiyor," diye düşünür Yaşlı Aydokuyucu, "ama aynı zamanda en hızlı askeri hazırlığı da sağlıyor!"
Shellux'un kadim bilgeliğini aramaya hazır mısınız?
Ana Ödül: Geliştirilebilir Yapı Ejderha Salyangozu Shellux
Yapı 10 aşamadan oluşur ve Nüfus, Kültür ve Kışla Büyücü Birimleri (24 saat) üretir. Toplanan bonuslar arasında Kışla Ağır Yakın Dövüş Birimleri, Mallar (devreye bağlı olarak: Standart, Bilinçli, Üstün) ve 2 BP bulunur. Evcil hayvan etkisi, Eğitim Hızını 24 saat boyunca %70'e kadar (seviye 10) artırır.
Yeni Günlük Özel Yapılar: Peri Şelalesi ve Hayaletlerin Dinlenme Yeri
Peri Şelalesi yapısı Nüfus, Kültür ve Mana (24) üretir ve Erzak bonusuna sahiptir. Hayaletlerin Dinlenme Yeri yapısı ise Nüfus, Kültür ve Mal üretir (devreye bağlı olarak: Standart, Bilinçli, Üstün).
Yeni Özel Kraliyet Bileti Süreli Yapı: Kozmik Zaman Bekçisi
Bu yapı Nüfus, Kültür, Tohum (24 s) üretir ve 30 dk'lık 1x Süre Desteği bonusuna sahiptir. 100 gün sonra sona erer.
Bu etkinlikte ayrıca Ligler sistemi ve Kraliyet Ödül Bileti de yer alıyor.
Geri bildirimlerinizi bize bu başlık altında bildirmekten çekinmeyin.
Sevgilerimizle,
Elvenar Ekibi