• Merhaba Yabancı! Forumda yeni misin?

Forumdaki aktif tartışmalara ve düzenlenen etkinliklere katılabilmen hatta kendi konularını oluşturabilmen için bir forum hesabına ihtiyacın var. BURADAN KAYIT OL!

Güncel Duyuru Tekerlekli Ziyafet Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Reiatsu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Konu yanıtlara kapalı.

Reiatsu

Forum Mod
Elvenar Ekibi
Herkese Merhaba!

Yeni bir Etkinlik yaklaşıyor!

Tekerlekli Ziyafet - Mutfağı Birleştirme Etkinliği 7 Ağustos Cuma günü geliyor!

Mama Juul en iyi yemeklerin tek bir yerde çok uzun süre servis edilmeyeceğine karar verdi. Önde güçlü bir yaban domuzu, yanda bir cadı kazanı ve çatıda tırmanan bir sürü goblin yardımcıyla, Yaban Domuzu Sırtlı Aşçı Vagonunu yürüyen bir yemek festivalinin kalbine dönüştürdü.

Vagon nerede durursa, kalabalık onu takip ediyor. Yahni fıkırdıyor, baharatlar havada uçuşuyor ve Fıkırfıçı Büfesi bardaklara görkeminden daha fazla köpük dolduruyor. Yakınlarda, yerin altından aniden ortaya çıkan garip Kovukkıyı Pazarı, nadir malzemeler, şüpheli pazarlıklar ve kimsenin tam olarak açıklayamadığı kokular sunuyor.

Mama Juul buna Tekerlekli Ziyafet adını veriyor, vagonun, yaban domuzunun ve goblinlerin hızına yetişmeye cesareti olan herkes için bir yemek yarışması. Tüm ziyafet siz olmadan yola devam etmeden önce, onun önündeki yolu doyurmasına yardım edecek misiniz?

mainbanner_mergekitchen.png

Ana Ödül: Yaban Domuzu Sırtlı Aşçı Vagonu adlı gelişim yapısı

Yaban Domuzu Sırtlı Aşçı Vagonu şu bonusları sağlar:
  • Kültür, Nüfus
Değıştirilebilir üretim:
  • Tohumlar
  • Büyücü birimler
  • Bilgi Puanları
  • Orklar

SPOILER_A_Evt_Evo_Merge_Kitchen_XXVI_Boarback_Cookwagon10_1_2.png

Yeni Günlük Yapılar:
  • Fıkırfıçı Büfesi 3x3 – Kültür, Nüfus, Unuryum, %10 Erzak Dolumu (Günde 1), %10 Sikke Dolumu (Günde 1) üretir
  • Kovukkıyı Pazarı 3x3 (süreli - 30 gün) – Kültür, 45 dk. süre kısaltım desteği (Günde 2), Hafif Yakın Dövüş birimleri üretir.

SPOILER_Merge_Kitchen_XXVI_Fizzy_Tap_Kiosk_1.png

SPOILER_A_Evt_Merge_Kitchen_XXVI_Burrow_Ketch_Market1_1_1.png

Bu etkinlikte ayrıca Ligler sistemi ve Kraliyet Ödülü Bileti de yer alacak.

Yorumlarınızı buradaki başlığımızda bizimle paylaşın!

Bu yeni Etkinlikte hepinizin harika vakit geçirmesini dileriz!

Sevgilerimizle
Elvenar Ekibi

Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Geri