• Merhaba Yabancı! Forumda yeni misin?

Forumdaki aktif tartışmalara ve düzenlenen etkinliklere katılabilmen hatta kendi konularını oluşturabilmen için bir forum hesabına ihtiyacın var. BURADAN KAYIT OL!

Ustalık Duyurusu Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jirachi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jirachi

Forum Mod
Elvenar Ekibi
ThreadHead.png

Ustalık

hakkındaki düşüncelerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

ThreadFoot.png

Sevgiler,
Elvenar Ekibiniz

Ben bilgisayardan tarayıcı üzerinden oynuyorum bir sorun yaşamadım ama yoldaşlığımdaki arkadaşların çoğu telefondan uygulama üzerinden oynuyorlar ve sorun yaşamışlar. üretmek istedikleri ögeleri seçince oluştur butonunu ya çıkmıyor ya da belirgin değil anladığım kadarıyla. ögeleri seçme ve üretme aşamaları belirsiz kalmış mobil oynayanlar ustalığı kullanamıyor şu an kısaca. İlgilenirseniz seviniriz. Arkadaşlar oyundan soğumasın.

Ben bilgisayardan tarayıcı üzerinden oynuyorum bir sorun yaşamadım ama yoldaşlığımdaki arkadaşların çoğu telefondan uygulama üzerinden oynuyorlar ve sorun yaşamışlar. üretmek istedikleri ögeleri seçince oluştur butonunu ya çıkmıyor ya da belirgin değil anladığım kadarıyla. ögeleri seçme ve üretme aşamaları belirsiz kalmış mobil oynayanlar ustalığı kullanamıyor şu an kısaca. İlgilenirseniz seviniriz. Arkadaşlar oyundan soğumasın.
Değerli Oyuncumuz, durum bilinmektedir ve ilgili bölüme aktarılmıştır. Sabrınız için teşekkür ederiz.

Geri